Verandering Grote Markt


Welkom bij MartinPhotography, waar we de prachtige transformatie van de Grote Markt van november 2022 tot 1 juni 2024 vastleggen. Mijn naam is Martin de Jonge en ik woon al sinds 2003 in Groningen met mijn partner Anneke.

Als gepassioneerde fotograaf ben ik vooral geïnteresseerd in nachtfotografie met lange belichtingstijden, met behulp van mijn vertrouwde Nikon D7500 en NISI-filters. Sinds eind 2022 volg ik nauwlettend de voortgang van de herinrichting van de Grote Markt.


Fotografie van de Grote Markt

Als ervaren fotograaf heb ik unieke beelden vastgelegd van de veranderingen op de Grote Markt. Deze fotoreportage toont de evolutie van dit historische plein gedurende anderhalf jaar. Bekijk de prachtige beelden en raak geïnspireerd door de transformatie.


Marathons en Biljartsport

Naast fotografie ben ik ook een fanatieke hardloper en biljartspeler. Ik heb deelgenomen aan verschillende marathons, waaronder die in Rotterdam en op Terschelling. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar lid van biljartclub "De Trefsoos".


Neem contact op voor fotoverzoeken

Heeft u specifieke fotoverzoeken of wilt u meer informatie over mijn diensten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen via het onderstaande formulier. Ik reken geen kosten voor fotoverzoeken.